INTRODUCTIE

U bent de gelukkige bezitter van een bijzondere auto. In de garage, op de oprit, of gewoon voor de deur. Een genot om naar te kijken en weg te dromen naar de mooie herinneringen en grootse plannen. De auto is uw oogappel en dit wilt u delen met uw omgeving. Maar hoe kunt u dit op een originele en stijlvolle manier doen? Waar vindt u iets bijzonders waar u uw auto in kunt zien?

U bent niet de enige. Als liefhebber weet u wat er te koop is. Standaard schaalmodellen zijn er te over! Maar iets origineels? Waar vindt u dit? Gaat het om de details, of is uw persoonlijke band belangrijker? Kijk eens op een andere manier naar uw auto. Een fraaie vorm, kunst op wielen?

Waarom is uw auto zo bijzonder? Misschien bent u er zomaar tegenaan gelopen. U weet wat u wil maar dit is niet overal te vinden. Waarschijnlijk bent u er een tijd naar op zoek geweest en hebt u gewikt en gewogen of dit hem nu is. Als u hem dan gevonden heeft geeft dat een gevoel van trots. Dit wilt u delen met anderen. In woorden, maar ook in beelden. Het is een uiting van karakter en stijl. Uw eigen keuze, uw bezit en uw passie mogen gezien worden.

Uw auto wordt in een EyeBloq gevormd d.m.v. 3D Lasertechniek. Een high tech decoratie methode waarmee een 3 dimensionale vorm wordt opgebouwd uit kleine ‘belletjes’ in een kristallen blok. Ieder auto kan in kristal gelaserd worden.

De auto kan 3 Dimensionaal aangebracht worden. Hier is een digitaal model voor nodig. Er zijn 3D Eyebloqs van een aantal modellen reeds gemaakt. Hier zijn foto’s en/of digitale bestanden voor nodig. Door u aangeleverd of door ons gemaakt.

Uw auto kan ook als 2,5 Dimensionaal model aangebracht worden in kristal. De auto is dan aan de voorzijde en gedeeltelijk aan de zijkanten 3 Dimensionaal afgebeeld. Voor deze uitvoering is slechts een goede foto nodig. Uw eigen auto, gedecoreerd op basis van uw eigen foto in een 2,5D EyeBloq.

Een foto 2 Dimensionaal afgebeeld in kristal is aan voorzijde, maar ook aan de achterzijde fraai om te zien. Door de fijne detaillering is uw eigen auto goed herkenbaar. Stuurt u ons een goede foto en wij maken er een bijzonder 2D Eyebloq van.

Een EyeBloq is een lust voor het oog. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met deze 3D laserdecoratie techniek. Ruime ervaring met de complexe voorbereiding, kennis van de techniek en inzicht in de mogelijkheden leiden tot originele en exclusieve eyecathers, vereeuwigd in een kristallen blok. Het EyeBloq van uw auto. EyeBloq, uw eyecather in een kristallen bloq.

Klik op MODELLEN voor voorbeelden van EyeBloqs. Ieder merk, ieder model is mogelijk. Klik op CONTACT en stuur een email of bel voor een antwoord op vraag